Trendcoop.hu

Segítünk, hogy ne fizessen több adót a szükségesnél

Ha fejben már nem lehet átlátni az eseményeket, akkor mi segítünk, folyamatos konzultációt biztosítunk, hogy mindig a legjobb megoldást válassza.

Könyvelés, ahogy a mi ügyfeleink szeretik

Könyvelésünk az ügyvezetés döntéshozatalát támogatja, nem csak a fizetendő adókat jelzi
Folyamatos konzultációt biztosítunk, hogy mindig a legjobb megoldást válassza
Segítünk, hogy ne fizessen több adót a szükségesnél
Belföldi és nemzetközi adószakértői támogatást nyújtunk
Beállunk Vállalkozása és a NAV közé, és minden kapcsolatot mi tartunk a NAV-val, meghatalmazott képviselőként
Segítünk, hogy a már megtermelt nyereségét ne adókra költse, és mégis nyugodtan alhasson
Albert Einstein szerint: „Az okos emberek megoldják a problémákat, a zsenik pedig megelőzik őket.”
1991-ben, amikor megalapítottuk cégünket elhittük azt, hogy elég rátermettek vagyunk és leszünk ahhoz, hogy létrehozzunk egy olyan irodát, ahol megoldjuk az ügyfeleink felmerülő problémáit, közös erővel pedig meg is előzhetjük azokat. Munkánkat a kölcsönös bizalomra, az etikára, a szakszerűségre, a naprakész tudásra építettük.
Évtizedek alatt született meg az a cég, amelynek révén képesek vagyunk teljes számviteli szolgáltatást nyújtani. Külön választottuk az egyes feladatköröket, a bér- és munkaügyi feladatokat, az adatrögzítést, a könyvelést, illetve az adótanácsadást.
A részterületek felelősei magas szakértelemmel és képzettséggel végzik a saját munkájukat. A területek hatékony együttműködése révén ügyfeleink szinte minden igényét ki tudjuk elégíteni.
Új partnereink mellett többen is vannak, akik több mint húsz éve alakítják sorsukat a mi pénzügyi tanácsadásunk segítségével.
Köszönjük a bizalmukat!

Trendház 2000 Kft

Mérlegképes könyvelőink naprakész tudással rendelkeznek, mely lehetővé teszi a gyors és szakszerű problémamegoldást.

Pénzügyi döntések meghozatalához szükséges információkkal, a törvényi változások folyamatos követésével, komplex pénzügyi, adózási és gazdasági tanácsadással segítik ügyfeleinket.

Szakmai hitvallásunk alapja, a bizalom és a titoktartás. Tudjuk, hogy a kialakult jó kapcsolat és szimpátia esetén lesz sikeres a közös munka.

Munkatársaink felelősségvállalással végzik feladataikat, ellátják ügyfeleink törvényes képviseletét a hatóságok előtt is.