Trendcoop.hu

Büszkék vagyunk arra, hogy támogathatjuk a Dabasi Mentőorvosi Kocsit.

2016. év elejétől szponzoráljuk ezt a helyi mentési formát. Örülünk, hogy Talabér János és kollegái 868 riasztáson vannak már túl. Ennek az autónak, orvosi műszereinek és a szükséges gyógyszereknek magas költségei vannak, így hálásak lennénk, ha más környező cégek, magánszemélyek is szponzorálnák őket.

DKMK Nonprofit Kft.

Számlaszám: 10402128-50526766-85851006

Jó a kapcsolatunk Dabas Város Polgármesteri Hivatalával és a Városvezetéssel.

Titkárnőnk Pucsinszki Gabriella Dabas Város Önkormányzat Képviselőtestületének tagja.

Célunk, hogy a dabasi közösség folyamatosan fejlődjön és prosperáljon.

Rendszeresen adunk rádióinterjúkat is: Kattintson ide!

Sport

Támogatjuk a Dabasi Kézilabdacsapatot, a Dabas Sparks AFC-t, Sportéletet és a Helyi Futóközösségből két futót: Fodor Gábort és Temesi Richárdot.

Környezettudatosság

2016 év eleje óta szelektíven gyűjtjük a hulladékot, a keletkező veszélyes hulladékot immár 15 éve rendszeresen megfelelő helyre szállítatjuk. Ez kiterjed a használt elemekre, régi számítógépekre, nyomtatópatronokra stb.

Minden évben hozzájárulunk a Kossuth Lajos Általános Iskola papírgyűjtéséhez. Minden kimenő e-mailünkön hangsúlyozzuk a WWF felhívását, mely szerint arra kérjük a fogadó felet, hogy csak szükség esetén nyomtassa ki a kapott üzenetet.

A nyomtatópapírunk egy részére vállaltuk, hogy újrahasznosított papírt használunk.

2016 február óta jelentősen csökkentettük villamosenergia-felhasználásunk a Cégcsoport tetőire szerelt nagy felületű napelem-rendszerrel.