Trendcoop.hu

A kezdetek

A Trendcoop Kft. 1991. évi megalakulását követő évtizedekben jelentős növekedésen mentünk keresztül és a cégcsoportunk mára már 5 tagból áll. Kezdetben a Trendcoop Kft. nyújtotta a számviteli szolgáltatásokat, majd az az 1998-tól kezdett mezőgazdasági tesztüzemi adatgyűjtési munka vált a cég fő profiljává és a 2004-ben megalapított Trendház-2000 Kft. pedig a könyvelési, bérszámfejtési és adótanácsadási szolgáltatásokat nyújtja.

A cégcsoport harmadik tagjaként alakult meg 2016-ban a T-Trend Holding Kft

A T-Trend Holding Kft-t a szolgáltató cégekben eltöltött 5 éves közös munka után az alapító tulajdonosok már a második generációval együtt hozták létre a cégcsoport stabil háttereként. 

A társadalmi felelősségvállalás mindig is fontos szerepet játszott a tulajdonos Temesi család és a Trendház cégcsoport életében

Ennek a szerepvállalásnak az intézményes formáját teremtette meg a 2017-ben megalapított Munkahely a családokért alapítvány. A cégcsoport a mai létszámát 2019-ben érte el, amikor is sor került a Hitelesítő Kft. felvásárlására, ezzel pedig bővült az országos mezőgazdasági tesztüzemi adatgyűjtésben és feldolgozásban betöltött szerepünk.

Trendcoop Kft

Feladatunk mezőgazdasági üzemek termelési adatainak összegyűjtése, feldolgozása és pénzügyi elemzése. Ez a számviteli információs rendszer statisztikai és egyéb módszerekkel, üzemgazdasági szemléletben modellezi le a magyar mezőgazdasági termelők gazdálkodását.

Trendház-2000 Kft

Pénzügyi döntések meghozatalához szükséges információkkal, a törvényi változások folyamatos követésével, komplex pénzügyi, adózási és gazdasági tanácsadással segítjük ügyfeleinket.

T-TREND HOLDING KFT

Rövid és a hosszútávú célunk egyaránt az, hogy az ügyfeleink számára a könyvelési, bérszámfejtési, adózási és mezőgazdasági szolgáltatásokat a legmagasabb színvonalon nyújthassuk, ehhez pedig ügyfeleink és kollégáink számára egyaránt biztosítanunk kell a stabil hátteret.

Munkahely a családokért alapítvány

Stabilitás a jövő generációi számára megfelelő munkahelyeken keresztül, hatékony megoldás és javaslat a munkavállalók pénzügyi és családi nehézségeire.

HITELESÍTŐ KFT

Feladatunk mezőgazdasági üzemek termelési adatainak összegyűjtése, feldolgozása és pénzügyi elemzése. A cég végzi az FADN rendszer működtetését Csongrád-Csanád és Jász-Nagykun-Szolnok megyékben.