Európai Uniós Farm Accountancy Data Network (FADN)

Mára az ország legnagyobb tesztüzemi könyvelőirodájává fejlődtünk. Öt megyében, több mint 600 gazdaság adatait dolgozzuk fel.
1998 óta veszünk részt vesz az Európai Uniós Farm Accountancy Data Network (FADN) azaz Mezőgazdasági Számviteli Információs Hálózat, elterjedtebb nevén Tesztüzemi Rendszer szervezésében és működtetésében. Feladatunk mezőgazdasági üzemek termelési adatainak összegyűjtése, feldolgozása és pénzügyi elemzése (jövedelmezőség, önköltség számítás, stb.). Ezeken az adatokon alapul Magyarország Európai Unió felé történő mezőgazdasági adatszolgáltatása, és nagyrészt ezek az adatok biztosítanak részletes információt a hazai agrárpolitikai döntésekhez.

Bérszámfejtés, társadalombiztosítási ügyintézés

A könyvviteli szolgáltatáson belül egy speciális szakterületté nőtte ki magát a bér- és munkaügy. Szerteágazó ismeretanyagával magas szinten képzett kollegáink oldják meg a vállalkozások ez irányú igényeit.

Könyvelés

A megfelelő minőségben végzett könyvelés biztosítja minden vezetőnek azokat az információkat, amik a mindennapokban és hosszútávon is átláthatóvá teszik a gazdaság működését.

Adószakértői tanácsadás

Partnereink rendelkezésére állunk hazai és nemzetközi adózási kérdésekben. Segítünk az igénybe vehető adókedvezmények meghatározásában, azok alkalmazásának bevezetésében, az adófizetés optimalizálásában.